Muligheder

Muligheder_Langesø_07 750x400

Velkommen til Nordfyn

Vi, der bor på Nordfyn, er både stolte af og glade for at bo her. Vi nyder vores smukke natur med mark, skov og strand. Og i det daglige glæder vi os over, at vi har tid hinanden, har mulighed for at dyrke vores fritidsinteresser samt overskud til at igangsætte en masse initiativer, der glæder både os selv og andre. Kort sagt synes vi, at Nordfyn er ret fantastisk!

 

Når det så er sagt, er vi også godt klar over, at Nordfyn fortsat skal udvikle sig. Derfor er vi interesseret i at få nye familier og virksomheder til Nordfyn. Vi synes nemlig det er skønt, når folk kan se fordelene ved at bo og drive virksomhed på Nordfyn – og måske oven i købet vil bidrage med nye ideer og initiativer.

 

Men tingene kommer ikke af sig selv, derfor har vi udarbejdet både en plan og et slogan der har til formål at fortælle dig og alle andre om de fordele du opnår ved at etablere dig på Nordfyn.

 

Nordfyn besidder alle de kvaliteter, som i forvejen gør Fyn til et attraktivt område – men på Nordfyn har vi bare mere af det. Og det kan vi bevise!

 

Vi opfordrer dig derfor til at klikke rundt på her på siden, så du ved selvsyn kan konstatere, at Nordfyn er – Mere Fyn.