Muligheder

Smukke Langesø byder på masser af muligheder

Velkommen til Nordfyn

Vi, der bor på Nordfyn, er både stolte af og glade for at bo her. Her er højt til himlen, og vi nyder vores smukke natur med mark, skov og strand. I det daglige glæder vi os over, at vi har tid til hinanden og rum til mere.

 

Vi har også mange muligheder for at dyrke vores fritidsinteresser samt overskud til at igangsætte en masse initiativer, der glæder både os selv og andre. Kort sagt synes vi, at Nordfyn er ret fantastisk!

 

Når det så er sagt, er vi også godt klar over, at Nordfyn fortsat skal udvikle sig. Derfor er vi interesseret i at få nye familier og virksomheder til Nordfyns Kommune. Vi synes nemlig det er skønt, når folk kan se muligheder og de mange fordele ved at bo og drive virksomhed på Nordfyn – og måske oven i købet vil bidrage med nye ideer og initiativer.

 

Men tingene kommer ikke af sig selv. Derfor har vi udarbejdet både en plan og et slogan, der har til formål, at fortælle dig og alle andre om de fordele og muligheder, du opnår ved at etablere dig på Nordfyn.

 

Nordfyn besidder alle de kvaliteter, som i forvejen gør Fyn til et attraktivt område. Men i Nordfyns Kommune har vi bare mere af det. Og det kan vi bevise!

 

Vi opfordrer dig derfor til at klikke rundt her på siden. Så kan du ved selvsyn konstatere, at Nordfyn er – Mere Fyn.

 

Du kan også følge med i, hvad der sker på Nordfyn på vores Facebook-side.